JABO Ringbanden

Bedrijfsinfo

JABO Ringbanden is een producent van ringbanden, of zogenaamde multomappen. JABO Ringbanden is gespecialiseerd in het maken van zowel bedrukte als onbedrukte multomappen/ringbanden.

Foliedruk ringbanden

Dankzij onze flexibele bedrijfsstructuur en verschillende drukmethodes zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van ringbanden in kleine oplagen. Natuurlijk kunt u ook voor grote oplagen bij ons terecht. Al onze producten worden op maat gemaakt en sluiten daardoor perfect aan bij de huisstijl van de klant. Immers, de ringband/ringmap als opberg- en presentatiemiddel heeft behalve zijn praktische functie een niet te onderschatten invloed op het bedrijfsimago.

Daarnaast leveren wij ook standaard ringbanden met aan voor- en rugzijde een gelast insteekvak en aan de binnenzijde een insteekvak over de vollge hoogte van de ringband. Natuurlijk leveren wij naast de multomappen en ringbanden ook tabbladen, showtassen, L-mappen.

Een op maat gemaakte ringband/multomap fungeert als visitekaartje van uw bedrijf!

Zakendoen doen met Jabo Ringbanden gaat altijd gepaard met een prima service.

Wilt u meer weten over ringbanden en multomappen dan kunt u contact met ons opnemen. Tenslotte staan wij garant voor een snelle en accurate levering.


Voor advies of informatie kunt u ons bellen: 088 - 600 17 20

 

Contactgegevens

JABO Ringbanden
Oosteinde 11a
2991 LG Barendrecht


Tel.: 088-6001720

info@viroproducts.nl

JABO Ringbanden: een juiste keus!!